Biblia pentru femei

Ar putea fi un DAR mai inspirator decât acesta?

Îți este greu? Într-un secol care se confruntă cu patriarhatul toxic? În care femeia este văzută ca un accesoriu al bărbatului, iar cuvântul Scripturii este manipulat pentru a întări inferioritatea femeii pe lista priorităților lui Dumnezeu? Într-o perioadă în care feminismul extrem decretează incompatibilitatea principiilor creștine cu respectul și recunoașterea demnității feminine?

Și mie. Adesea îmi e dificil să descopăr un Dumnezeu personal ascuns printre atâtea și atâtea preconcepții, venite pe filieră ideologică, politică sau, dacă ne întoarcem și mai mult în istorie, pe cale păgână. Îmi este greu să mențin un echilibru între valoarea și importanța egală pe care o avem în fața Cerului și asumarea unor roluri care nu au fost intenționate de El.

De ce este specială Biblia pentru femei?

Are aceeași acuratețe a textului biblic tradus de Dumitru Cornilescu, dar este în același timp și o carte diferită.

Biblia pentru femei reflectă contribuția a peste 80 de femei din țări și culturi diferite, cu vârste variate și pregătire educațională diferită. Specialiste în medicină și psihologie, profesoare, scriitoare, contabile, femei de afaceri sau casnice. Căsătorite, singure sau văduve. Înconjurate de copiii lor sau alături de copiii altora. Născute și crescute într-o familie creștină sau cu un drum sinuos de căutare și descoperire a lui Isus Hristos. Provenite din state democratice, în care se pot exprima liber, sau din zone în care inegalitatea este reglementată politic. Femei cu inimi frânte, cu lacrimi înnodate sub bărbie, cu munți atât în față, cât și în spate. Femei cu victorii obținute pe genunchi. Femei cu pasiuni și visuri. Femei ca mine și ca tine. Femei ca prietena ta cea mai bună și ca mătușa aceea dragă ce te așteaptă cu brațele deschise de fiecare dată când o vizitezi.

Fiecare carte biblică este însoțită atât de prezentări generale (despre autor, context, perioadă istorică, planul și temele cărții), cât și de comentarii și intervenții specifice, pe parcursul textului biblic. Conține caracterizări și descrieri ale personajelor feminine mai mult sau mai puțin cunoscute. Lecții pe care să le învățăm de la acestea și perspective noi din care le putem privi. Probleme cu care se confruntau femeile acelor zile și paralele la problemele contemporane nouă. Sunt abordate teme precum maternitatea, oboseala, bijuteriile, creșterea copiilor, vestimentația, dansul, relațiile maritale și extramaritale, menopauza sau sănătatea, sunt oferite hărți și cronologii explicative, care vor face Cuvântul lui Dumnezeu mai ușor de înțeles în studiul devoțional zilnic.

Pentru cine este această carte?

Dacă ești bărbat, cu siguranță este pentru soția, prietena și mama ta, pentru fiica, mătușa sau bunica ta.

Dacă ești femeie, este pentru tine. Pentru tine și pentru cele mai bune prietene ale tale. Pentru vecina în vârstă de la etajul 1 și pentru profesoara care te-a făcut să-ți placă limba română. Este cadoul de Ziua Femeii sau o surpriză spontană, fără prilej și motiv. Atât pentru femeia care și-a găsit deja liniștea în brațele Tatălui, cât și pentru cea care Îl caută și nu știe de unde să înceapă.

Beneficiază până pe 08 martie de oferta specială disponibilă pentru această Biblie. Te invit să accesezi linkul următor pentru a valorifica această oportunitate –

https://www.viatasisanatate.ro/cautare?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=newsletter-864059-20210301&utm_campaign=Ar+putea+fi+un+DAR+mai+inspirator+dec%C3%A2t+acesta%3F&nzm_re=459212534-f41f023c3025fc39192620d392223c9a-864059&s=biblia+pentru+femei

Diana Gava, Specialist în marketing, antreprenor de ocazie, soție cu normă întreagă.