Biblia și Revoluția Franceză partea 1
Biblia și Revoluția Franceză partea 1

Biblia și Revoluția Franceză partea 1: Tragedia veacurilor capitolul 15

Articole 30 iunie 2023

Biblia și Revoluția Franceză partea 1

În această săptămână, pastorul Ted Wilson și soția sa, Nancy, discută despre capitolul 15 din Tragedia veacurilor, „Biblia și Revoluția Franceză”, în care supremația papală în Franța suprimă și mai mult Scriptura – toate profetizate cu exactitate în Apocalipsa 11. Domnia papală s-a sfârșit, de asemenea, așa cum a fost prezis în profeția biblică, iar Franța a jucat un rol în acest deznodământ.

Armata franceză a intrat în Roma și l-a capturat pe Papa Pius al VI-lea în 1798, acesta rămânând în captivitate până la moartea sa, în august 1799 – un eveniment care a provocat o rană mortală papalității și, așa cum s-a profetizat, rana a fost vindecată ulterior. Pe măsură ce ne continuăm călătoria prin Tragedia veacurilor, vom vedea cum profeția din Apocalipsa 11 s-a împlinit exact, într-un mod izbitor și alarmant.

Pentru a afla mai multe despre capitolul „Biblia și Revoluția Franceză” și relevanța lui pentru experiența noastră actuală, citiți Tragedia veacurilor de Ellen White la adresa https://greatcontroversyproject.org/.

Biblia și Revoluția Franceză partea 1

Articolul anterior