Ted Wilson vă invită la Convenția Mondială Virtuală

Articole 14 May 2021

Când auziți termenul, „întâlnire de tabără”, ce vă vine în minte? În funcție din ce parte a lumii vă aflați, s-ar putea să vă gândiți la corturi și rumeguș. Sau copaci și lacuri. Sau un alt cadru frumos în aer liber. Probabil că vă amintiți, de asemenea, părtășia caldă cu alți credincioși, mesaje inspiratoare și muzică înălțătoare. S-ar putea să vă gândiți chiar la propriul botez sau la cel al unei persoane dragi sau al unui prieten, deoarece multe mii de botezuri au avut loc la întâlnirile de tabără din întreaga lume. În orice caz, ideea întâlnirii de tabără readuce amintiri plăcute pentru mulți oameni și i-a fost simțită lipsa în ultimul an, deoarece coronavirus a anulat toate aceste adunări.

În acest an va fi o Întâlnire virtuală de tabără adventistă la nivel global pe care nici un virus nu o poate anula! Este gratuită și deschisă tuturor din întreaga lume și va începe săptămâna viitoare miercuri, 19 Mai și va continua până duminică, 23 mai. În timp ce această întâlnire de tabără va fi oarecum diferită de cele anterioare, Întâlnirea virtuală de tabără adventistă la nivel global aduce întreaga Biserică Mondială împreună pentru a se închina, inspira și învăța.

Acesta va cuprinde sute de prezentări, seminarii și ateliere de lucru de ucenicie, educație, sănătate, media, misiuni și teologie. Vor fi mese rotunde cu liderii bisericii și credite de educație continuă pentru pastori și profesori. În mod uimitor, va exista chiar și o sală de expoziții de ultimă oră, unde puteți vizita standurile numeroaselor organizații Adventiste care își vor împărtăși resursele pentru misiune. Și cel mai important – totul este gratuit!

Întâlnirile de tabără, de orice fel, au existat de foarte mult timp, deoarece poporul lui Dumnezeu s-a adunat pentru instruire spirituală, înviorare și încurajare. „Adunările în tabără alcătuiesc unul din cele mai de seamă instrumente din lucrarea noastră. Aceasta este una din metodele cu cel mai mare efect pentru a atrage atenția oamenilor, pentru a ajunge la toate clasele sociale cu invitația Evangheliei.” Ea continuă: “Adunările noastre în tabără mai au un scop, unul pregătitor în vederea acestui lucru. Ele trebuie să promoveze o viață spirituală în mijlocul propriului nostru popor. … Dumnezeu a încredințat mâinilor noastre o lucrare deosebit de sfântă și avem nevoie să ne întâlnim pentru a primi instrucțiuni, pentru a fi pregătiți să îndeplinim lucrarea Lui.” (Ellen G. White: Marturi pentru biserică, vol. 6 p.31) Sper că veți planifica să vă alăturați și să vă invitați prietenii și familia la Întâlnirea virtuală de tabără adventistă la nivel global care va avea loc începând de miercurea viitoare. Doar trebuie să accesați campmeeting.com pentru a afla mai multe.